Marketing management - Stříteský, Václav (C.H. Beck, 2023)
Učební text se věnuje obsahu marketingového řízení, marketingovému výzkumu, budování dobrých vztahů se zákazníky, vztahům s konkurencí nebo problematice marketingové komunikace.
Keywords: marketing; marketingový management; marketing management; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)