Marketing management - Stříteský, Václav (Beckovy ekonomické učebnice, 2023)
Učební text se věnuje obsahu marketingového řízení, marketingovému výzkumu, budování dobrých vztahů se zákazníky, vztahům s konkurencí nebo problematice marketingové komunikace.