Proč mi tohle nikdo neřekl dřív? - Smith, Julie (Dobrovský s.r.o., 2023)
Účinné copingové techniky pomohou zachovat odolnost, ať už se chcete vyrovnat s úzkostmi, s kritikou, s depresí, vybudovat si sebejistotu, nalézt motivaci nebo se naučit odpouštět sami sobě.
Obálkový podnázev: užitečné rady na nástrahy života
Přeloženo z angličtiny
Keywords: duševní zdraví; životní problémy; psychická odolnost; sebeřízení; rozvoj osobnosti; psychoterapie; autoterapie; mental health; life problems; psychic resistance; self-management; personality development; psychotherapy; autotherapy; příručky; handbooks and manuals