Novinářem v Číně 2 : nezešílet! - Etzler, Tomáš, 1963- (Vyšehrad, 2023)
Ponořte se do víru zážitků asijské dekády Tomáše Etzlera, vydala by na několik lidských životů. Jak vývoj Číny ovlivnila politika jednoho dítěte? Jaké je zde postavení žen? Jaký byl laureát Nobelovy ceny Liou Siao-po, nejznámější čínský disident? Máme se bát rozpínavosti Číny? Podařilo se udělat z ostrova Chaj-nan Havaj východu? Jak vznikal Etzlerův dokumentární film Nebe? Nahlédněte do života běžných Číňanů i života zahraničního novináře, který přinášel zpravodajství z totalitní země. https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788076018747
Keywords: 20.-21. století; novináři -- Česko -- 20.-21. století; zahraniční zpravodajové -- Česko -- 20.-21. století; televizní reportéři -- Česko -- 20.-21. století; cesty a pobyt -- Čína; journalists -- Czechia -- 20s to 21st centuries; foreign correspondents -- Czechia -- 20s to 21st centuries; television reporters -- Czechia -- 20s to 21st centuries; travels and stays -- China; Čína -- reálie; Čína -- společnost a politika; China -- description and travel; China -- society and politics; autobiografické vzpomínky; reportáže; autobiographical reminiscences; reportage