Ghibliotéka = Jiburibunko : neoficiální průvodce filmy studia Ghibli - Leader, Michael; Cunningham, Jake (Dobrovský s.r.o., 2022)
Tvůrci podcastu o tvorbě Studia Ghibli sestavili na jeho základě knihu. Zaměřují se na 24 hlavních anime filmů a jejich tvůrce působící v Ghibli.
Obálkový podnázev: cesta za hranice fantazie s filmy studia Ghibli
Keywords: Sutajio Jiburi, Kabushiki Kaisha; 20.-21. století; filmová studia -- Japonsko -- 20.-21. století; animované filmy -- Japonsko -- 20.-21. století; film studios -- Japan -- 20th-21st centuries; animated films -- Japan -- 20th-21st centuries; přehledy; průvodce; obrazové publikace; surveys; guidebooks; pictorial works