Future on! : jak zkrotit šelmy digitální džungle : + rozhovory: Jiří Horáček, Anna Šabatová, František Tichý, Angelika Kartous Sbouli, Honza Vojtko, Ota Foltýn - Kartous, Bohumil, 1977-; Horáček, Jiří, 1966-; Šabatová, Anna, 1951-; Tichý, František, 1969-; Kartous Sbouli, Angelika, 1994-; Vojtko, Honza, 1975-; Foltýn, Otakar, 1976- (65. pole, 2023)
Publikace zaměřená na téma změny evolučních podmínek života člověka v současném i budoucím digitálním světě. Autor se věnuje návrhům, jakým způsobem uchopit vlastní budoucnost. V závěru je kniha završena několika rozhovory s vybranými osobnostmi.
Keywords: 21. století; společnost -- 21. století; digitální transformace; futurologie; technologický rozvoj; technika a společnost; vzdělanost; sociální interakce; society -- 21st century; digital transformation; futurology; technological development; technology and society; educational attainment; social interaction; monografie; rozhovory; monographs; interviews