Psychoterapie pro laiky - Frankl, Viktor Emil, 1905-1997 (Cesta, 2023)
Kniha je průvodcem duševními a duchovními obtížemi našich životů
Přeloženo z němčiny
Keywords: duševní poruchy; psychoterapie; mental disorders; psychotherapy; přednášky; lectures