Metodologie autoevaluace školy - Chvál, Martin (Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova, 2023)
Autoevaluace je chápána jako systematický, racionální proces. Proto má mít svoji metodologii, která bude tento proces reflektovat.
Keywords: 21. století; autoevaluace školy -- Česko -- 21. století; autoevaluace školy -- metodologie; základní školy -- Česko -- 21. století; school self-evaluation -- Czechia -- 21st century; school self-evaluation -- methodology; elementary schools -- Czechia -- 21st century; monografie; monographs