Metodologie autoevaluace školy - Chvál, Martin (Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova, 2023)
Autoevaluace je chápána jako systematický, racionální proces. Proto má mít svoji metodologii, která bude tento proces reflektovat.