Dobrý pastýř a dítě : radostná cesta - Cavalletti, Sofia, 1917-2011; Coulter, Patricia M., 1947-; Gobbi, Gianna, 1919-2002; Quattrocchi Montanaro, Silvana, 1927-2018; Rojcewicz, Rebekah (Stanislav Juhaňák - Triton, 2023)
Kniha dává nahlédnout skrze "Katechezi Dobrého pastýře" do duchovního světa dětí a jejich prožívání víry. Je zde i spoustu praktických námětů a základních návrhů pro pomoc při jejich duchovním růstu.
Keywords: Katecheze Dobrého pastýře (program); dětská spiritualita; Bůh a člověk; Boží dobrota; katolická víra; katolická liturgie; biblická interpretace; katecheze; křesťanská výchova; metoda Montessori; vzdělávací programy; children's spirituality; relations between God and man; goodness of God; Catholic faith; Catholic liturgy; Biblical interpretation; catechesis; Christian education; Montessori method of education; educational programs; metodické příručky; methodological manuals