Přežít nebo zemřít. II, - Přichystal, Aleš, 1965- (Česká citadela, 2022)
Praktické rady, jak přežít v různých mimořádných situacích (dlouhodobý blackout, epidemie neznámé nemoci, kolaps společnosti nebo válečný konflikt).
V tiráži uvedeno nakladatelství: Deus nakladatelství s.r.o.
Keywords: přežití; krizové situace; krizový management; nebezpečné situace; osobní bezpečnost; survival; crisis situations; crisis management; dangerous situations; personal safety; populárně-naučné publikace; popular works