Matematické, fyzikální a chemické tabulky a vzorce pro střední školy - Charvát, Jura, 1947-2009; Zemánek, František, 1936-2018 (Prometheus, 2023)
Přehled základních jednotek, veličin, výpočtů a vzorců z oblasti matematiky, fyziky a chemie pro střední školy.