Průvodce světem práva - Malast, Jan, 1980-; Svoboda, Karel, 1973- (Eduko, 2023)
Učebnice pro střední školy se zaobírá problematikou veřejného a soukromého práva.
Keywords: veřejné právo -- Česko; soukromé právo -- Česko; public law -- Czechia; private law -- Czechia; učebnice středních škol; učebnice vyšších odborných škol; textbooks (secondary); textbooks (postsecondary)