Odemykání dětského potenciálu - Mühlfeit, Jan, 1962-; Krůtová, Kateřina (Management Press, 2022)
Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, jejichž hlavním cílem je naučit nás sebepoznání a tím i poznání a odhalování talentu a potenciálu druhých, především našich dětí.
Podnázev na obálce a v tiráži: každé dítě je originál
Keywords: rodičovství; výchova dítěte; koučování; psychologie dítěte; osobnostní a sociální výchova; talent; úspěch; parenting; child rearing; personal coaching; child psychology; personal and social education; success; populárně-naučné publikace; rozhovory; popular works; interviews