The power of geography : ten maps that reveal the future of our world - Marshall, Tim, 1959- (Elliot & Thompson, 2021)
Politicko-geografický popis deseti světových regionů, které mají velký potenciál stát se místem konfliktu.
Keywords: mezinárodní vztahy -- 21. století; světová politika -- 21. století; politická geografie; geopolitika; international relations -- 21st centuries; world politics -- 21st centuries; political geography; geopolitics; monografie; monographs