Multikulturní management - Zuzák, Roman, 1947- (Vysoká škola ekonomie a managementu, 2022)
Základní pojmy, problémy a strategie z oblasti interkulturního managementu.
Terminologický slovník
Keywords: interkulturní management; intercultural management; učebnice vysokých škol; praktická cvičení; textbooks (higher); problems, exercises, etc.