Enzyme inactivation in food processing : technologies, materials, and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Goyal, Megh R. (Editor), Malik, Junaid Ahmad, 1987- (Editor), Pandiselvam, Ravi (Editor)
Format Electronic eBook
LanguageEnglish
Published Palm Bay, FL : Boca Raton, FL : Apple Academic Press Inc. ; CRC Press, 2023.
EditionFirst edition.
SeriesInnovations in agricultural and biological engineering.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781003331797
9781000771435
9781000771398
9781774911600
Physical Description1 online zdroj (xxxvi, 532 stran) : ilustrace.

Cover

More Information
Bibliography:Obsahuje bibliografické odkazy a index.
ISBN:9781003331797
9781000771435
9781000771398
9781774911600
Access:Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty
Physical Description:1 online zdroj (xxxvi, 532 stran) : ilustrace.