Advances in food process engineering : novel processing, preservation, and decontamination of foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Goyal, Megh R. (Editor), Veena, N. (Editor), Watharkar, Ritesh B. (Editor)
Format Electronic eBook
LanguageEnglish
Published Palm Bay, FL, USA ; Burlington, ON, Canada : Boca Raton, FL, USA ; Abingdon, Oxon, UK : Apple Academic Press ; CRC Press, 2023.
SeriesInnovations in agricultural and biological engineering.
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781003303848
9781000610628
9781000610666
9781774911143
9781774911150
Physical Description1 online zdroj.

Cover

More Information
Bibliography:Obsahuje bibliografické odkazy a index.
ISBN:9781003303848
9781000610628
9781000610666
9781774911143
9781774911150
Access:Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty
Physical Description:1 online zdroj.