V každé chvíli jste mi vzorem - Halda, Jiří, 1970- (Jiří Halda, 2023)
Titul se zabývá třemi tématy: sociální zralostí, rozvojem potenciálu a vhledu do kritického myšlení a komunikace. Knížka obsahově i žánrově navazuje na titul Maličkosti, na které byste při výchově dětí neměli zapomínat. Mgr. Jiří Halda je speciální pedagog, lektor a rodinný terapeut, který se, stejně jako ve svých předchozích knihách, které se staly bestsellery, i tentokrát věnuje životu a výchově dítěte, rozvoji jeho osobnosti a vytváření podmínek pro to, aby děti měly vhodné prostředí pro projevení svých silných stránek. Srozumitelným a čtivým způsobem také pojmenovává chyby, které mohou při výchově nastat a zároveň nabízí nápady a řešení k jejich odstranění. https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788090906402
Keywords: výchova dítěte; psychologie dítěte; vývoj dítěte; rozvoj osobnosti; rodičovství; rodiče a děti; child rearing; child psychology; child development; personality development; parenting; parents and children; populárně-naučné publikace; popular works