Texty k metafyzice, ontologii a přírodní filosofii - Leibniz, Gottfried Wilhelm, 1646-1716 (Knihovna novověké tradice a současnosti, 2023)
Výbor nabízí reprezentativní průřez těmi z Leibnizových filosofických textů,v oblastech logické sémantiky, metodologie, metafyziky a přírodní filosofie.