Kdo jsem a co tady dělám? : průvodce praktickou sebezkušeností - Honus, Rostislav, 1972- (Portál, 2023)
Praktické techniky, které pomáhají strukturovaně přemýšlet o důležitých otázkách života. Kniha je určena pro všechny zájemce o sebepoznání i pro psychology, kouče, lektory, terapeuty či sociální pracovníky, kteří potřebují se svými studenty, klienty či pacienty řešit podstatné životní otázky. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: sebepoznání; sebeřízení; rozvoj osobnosti; spokojenost; smysl života; existencialismus; existenciální psychologie; self-consciousness; self-management; personality development; contentment; sense of life; existentialism; existential psychology; příručky; handbooks and manuals