Sedm mýtů o vzdělávání - Christodoulou, Daisy (Edukační laboratoř, 2022)
Text na základě zkušeností s výukou na školách ukazuje, jak je výuka ve třídě v rozporu se základními vědeckými principy.
Keywords: vzdělávání; inovace ve vzdělávání; dovednosti a znalosti; vyučovací metody; education; educational innovations; ability and knowledge; teaching methods; monografie; monographs