Podpora rozvoje dětí v mateřské škole - Schmitz, Sybille (Portál, 2023)
Kniha na vysvětluje, jak lze pět základních pedagogických postojů (orientaci na zdroje, orientaci na potřeby, orientaci na kompetence, orientaci na vztahy a orientaci na situaci) uplatnit v každodenní výuce.