Proč žáci nemají rádi školu? : kognitivní psycholog vysvětluje principy myšlení a jejich využití ve třídě - Willingham, Daniel T., 1961- (Edukační laboratoř : publishED, 2023)
Text vysvětluje, jak funguje mysl žáků. Učitelům radí, jak žáky přimět k tomu, aby začali kriticky uvažovat.
Keywords: pedagogická psychologie; psychodidaktika; kognitivní psychologie; kognitivní procesy; žáci; myšlení; učení; educational psychology; psychology of learning and instruction; cognitive psychology; cognitive processes; learners; thought and thinking; learning; monografie; monographs