Občanský a společenskovědní základ : přehled středoškolského učiva - Buček, Ladislav; Hamuľáková, Klára, 1981-; Ille, Klára; Mochťák, Jan, 1979-; Rabinská, Ivana; Svoboda, Jiří, 1948-; Wawrosz, Petr, 1968-; Zapletalová, Gabriela; Zapletal, Lukáš (Edika, 2023)
Ucelený přehled středoškolského učiva z oblasti psychologie, sociologie, politologie, práva, ekonomie, filosofie a europolitiky. Posluchačům vysokých a vyšších škol poslouží například jako sada odborných materiálů pro opakování základů jednotlivých oblastí. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: společenské vědy; učivo středních škol; maturitní zkoušky; social sciences; secondary school curriculum; high school equivalency examinations; učebnice středních škol; textbooks (secondary)