Sociální práce v mezioborové perspektivě - Křížová, Eva, 1959- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2023)
Publikace je souborem příspěvků autorů reprezentujících různé obory a podílejících se na výuce v programu Sociální a pastorační práce na ETF UK.
Keywords: sociální práce; sociální práce -- mezioborový kontext; social work; social work -- interdisciplinary context; sborníky; miscellanea