Sociální práce v mezioborové perspektivě - Křížová, Eva, 1959- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2023)
Publikace je souborem příspěvků autorů reprezentujících různé obory a podílejících se na výuce v programu Sociální a pastorační práce na ETF UK.