Amerika ve válce : USA v letech 1961-1975/79 - Kovář, Martin, 1965- (CMI News s.r.o., 2023)
Politické, sociální a kulturní dějiny Spojených států v dramatickém období šedesátých a sedmdesátých let minulého století. Důležitá pozornost je rovněž věnována účasti USA ve vietnamském konfliktu.
Keywords: 1961-1979; 1951-1980; vietnamská válka (1961-1975) -- Spojené státy americké; Vietnam War (1961-1975) -- United States; Spojené státy americké -- dějiny -- 1951-1980; Spojené státy americké -- politika a vláda -- 1951-1980; Spojené státy americké -- společnost a politika -- 1951-1980; United States -- history -- 1951-1980; United States -- politics and government -- 1951-1980; United States -- society and politics -- 1951-1980; monografie; monographs