Kožní trhliny = Skin tears - Saibertová, Simona, 1971-; Pokorná, Andrea, 1973 říjen 14.-; Náhlíková, Kamila; Vaculíková, Magda; Veverková, Lenka, 1958- (Grada Publishing, 2023)
Publikace je souhrnem doporučení jak pečovat o pacienty s pergamenovou kůží, obsahuje podrobné návody a instrukce jak kožním trhlinám předcházet a léčit je.
"Česká společnost pro léčbu rány"--Obálka
Keywords: kůže (anatomie); kůže (anatomie) -- lacerace; poranění; skin; skin -- laceration; wounds and injuries; kolektivní monografie; collective monographs