Gynekologie a porodnictví : praktické repetitorium - Dubová, Olga, 1978-; Zikán, Michal, 1976- (Maxdorf, 2022)
Přehledná pomůcka pro základní orientaci v oboru vhodná především pro přípravu na atestační zkoušku i každodenní praxi v gynekologii.
Keywords: gynekologie; porodnictví; nemoci ženského pohlavního ústrojí; diferenciální diagnostika; terapie; gynecology; obstetrics; female reproductive organ diseases; differential diagnostics; therapy; monografie; monographs