Contemporary advances in food tourism management and marketing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Fusté-Forné, Francesc, (Editor), Wolf, Erik, (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Abingdon, Oxon ; New York, NY : Routledge, 2023.
Series: Contemporary geographies of leisure, tourism, and mobility.
Subjects:
ISBN: 9781000843217
9781003282532
9781000843262
9781032252841
9781032252889
Physical Description: 1 online zdroj (xviii, 248 stran) : ilustrace.

Cover

Table of contents

LEADER 02584cam a2200601 i 4500
001 109126
003 CZ-ZlUTB
005 20250123100249.0
006 m o d
007 cr cnu---unuuu
008 221024t20232023enka fo 001 0 eng
999 |c 109126  |d 109126 
020 |a 9781000843217  |q (electronic book) 
020 |a 9781003282532  |q (electronic book) 
020 |a 9781000843262  |q (electronic book) 
020 |z 9781032252841  |q (hardcover) 
020 |z 9781032252889  |q (paperback) 
024 7 |a 10.4324/9781003282532  |2 doi 
035 |a (OCoLC)1351210745 
040 |a DLC  |b eng  |e rda  |c DLC  |d OCLCF  |d YDX  |d N$T  |d TYFRS  |d UKAHL  |d YDX  |d DLC  |d OCLCQ 
042 |a pcc 
072 7 |a 338.3/.4  |x Hospodářská a výrobní odvětví  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 338.48-6:641/642  |2 MRF 
080 |a 338.487:658.8  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
080 |a (082)   |2 MRF 
245 0 0 |a Contemporary advances in food tourism management and marketing /  |c edited by Francesc Fusté-Forné and Erik Wolf. 
264 1 |a Abingdon, Oxon ;  |a New York, NY :  |b Routledge,  |c 2023. 
264 4 |c ©2023 
300 |a 1 online zdroj (xviii, 248 stran) :  |b ilustrace. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
490 1 |a Contemporary geographies of leisure, tourism, and mobility 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty 
590 |a eBooks on EBSCOhost  |b All EBSCO eBooks 
650 0 7 |a gastronomický cestovní ruch  |7 ph903822  |2 czenas 
650 0 7 |a marketing cestovního ruchu  |7 ph572637  |2 czenas 
650 0 9 |a food tourism  |2 eczenas 
650 0 9 |a tourism marketing  |2 eczenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
655 9 |a papers of several authors  |2 eczenas 
700 1 |a Fusté-Forné, Francesc,  |e editor. 
700 1 |a Wolf, Erik,  |e editor. 
776 0 8 |i Print version:  |t Contemporary advances in food tourism management and marketing  |d Abingdon, Oxon ; New York, NY : Routledge, 2023  |z 9781032252841  |w (DLC) 2022042189 
830 0 |a Contemporary geographies of leisure, tourism, and mobility. 
856 4 0 |u https://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=3518176&authtype=ip,shib&custid=s3936755  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |c EBOOK-TN  |c EBSCO 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ