Země - Epstein, Marek, 1975- (Euromedia Group, 2022)
Rozsáhlý román, jehož ústředními postavami jsou především obdivuhodné ženy, jejichž životní příběhy a osudy se odehrávají v neklidném období druhé poloviny dvacátého století. Lea o všechno přišla. Několikrát. Válka jí vzala rodinu, komunisti dceru, škodolibost osudu partnera. Naštěstí ale dostala do vínku nevšední dar - téměř nadpřirozenou fyzickou sílu. Znovu a znovu ji ve svém těle nalézá, aby přemohla strach, aby našla dceru Mirabelku, aby si udržela lásku. Bude jí ale její dar na to všechno stačit? Nakladatelská anotace. Kráceno.
"Vydala Euromedia Group, a.s., v edici Listen"--Tiráž
Obálkový podnázev: příběh české rodiny
Keywords: české romány; Czech fiction