Sladařství : teorie a praxe výroby sladu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Basařová, Gabriela, 1934-2019 (Author), Psota, Vratislav, 1953- (Author), Šavel, Jan, 1944- (Author), Basař, Petr, 1964- (Author), Hartman, Ivo (Author), Paulů, Richard, 1960- (Author), Basařová, Pavlína, 1965- (Author), Běláková, Sylvie (Author), Kofroň, Petr, 1973- (Author), Kosař, Karel, 1951- (Author), Dostálek, Pavel, 1963- (Author), Kellner, Vladimír, 1949- (Author), Mikulíková, Renata, 1959- (Author), Čejka, Pavel, 1951- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Havlíček Brain Team, 2023
Edition: Druhé, doplněné a upravené vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-87109-73-1
Physical Description: xvii, 529 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm

Cover

Table of contents

Description
Bibliography: Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN: 978-80-87109-73-1