Sladařství : teorie a praxe výroby sladu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors Basařová, Gabriela, 1934-2019 (Author), Psota, Vratislav, 1953- (Author), Šavel, Jan, 1944- (Author), Basař, Petr, 1964- (Author), Hartman, Ivo (Author), Paulů, Richard, 1960- (Author), Basařová, Pavlína, 1965- (Author), Běláková, Sylvie (Author), Kofroň, Petr, 1973- (Author), Kosař, Karel, 1951- (Author), Dostálek, Pavel, 1963- (Author), Kellner, Vladimír, 1949- (Author), Mikulíková, Renata, 1959- (Author), Čejka, Pavel, 1951- (Author)
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Havlíček Brain Team, 2023
EditionDruhé, doplněné a upravené vydání
Subjects
ISBN978-80-87109-73-1
Physical Descriptionxvii, 529 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm

Cover

More Information
Bibliography:Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN:978-80-87109-73-1
Physical Description:xvii, 529 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm