Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků = The impact of processing parameters and raw material composition on the quality of selected dairy products : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kůrová, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos, 1985- (Thesis advisor)
Format: eBook
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2023
Subjects:
ISBN: 978-80-7678-189-4
Physical Description: 1 online zdroj (54 stran) : ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02383nam a2200577 i 4500
001 109032
003 CZ ZlUTB
005 20240914114934.0
006 m o d
007 cr |n
008 231017s2023 xr a eo 000 0 cze d
999 |c 109032  |d 109032 
020 |a 978-80-7678-189-4  |q (online ;  |q pdf) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55:637.3  |2 MRF 
080 |a 544.773.42  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2)  |2 MRF 
100 1 |a Kůrová, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků =  |b The impact of processing parameters and raw material composition on the quality of selected dairy products : teze disertační práce /  |c Vendula Kůrová 
246 3 1 |a The impact of processing parameters and raw material composition on the quality of selected dairy products 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2023 
300 |a 1 online zdroj (54 stran) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Studijní program: P2901 Chemie a technologie potravin 
500 |a Školitel: Richardos Nikolaos Salek 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2023 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Text česky, resumé česky a anglicky 
650 0 7 |a sýrová jídla  |7 ph126406  |2 czenas 
650 0 7 |a hydrokoloidy  |7 ph860009  |2 czenas 
650 0 9 |a cookery (cheese)  |2 eczenas 
650 0 9 |a hydrocolloids  |2 eczenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a elektronické zdroje  |7 fd186922  |2 czenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a electronic resources  |2 eczenas 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos,  |d 1985-  |7 ola2017957572  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 dgg 
856 4 1 |u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/52459  |y Plný text - dostupný bez omezení 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ