Slovník české frazeologie a idiomatiky. 5, - Čermák, František, 1940-; Holub, Jan, 1937- (Leda, 2023)
Onomaziologický slovník doplňuje předchozí díly Slovníku české frazeologie a idiomatiky. Příručka řadí frazémy a idiomy všech čtyř vydaných svazků nikoli formálně abecedně, ale dle významu.