Dlouhodobý finanční management - Hrdý, Milan (Grant Thornton : Wolters Kluwer, 2023)
Kapitoly přibližují různé problémy z oblasti finančního řízení (investiční rozhodování, dlouhodobé financování atd.).
Keywords: finanční management -- Česko; finanční management -- úlohy; financial management -- Czechia; financial management -- problems, exercises, etc; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)