Micro:bit krok za krokem : praktický úvod do programování a elektroniky - Malý, Martin, 1973- (CZ.NIC, z.s.p.o., 2023)
V publikaci je čtenářům představen ucelený materiál o výukové platformě Micro:bit. Praktické informace pro začátečníky i kapitoly pro poročilé uživatele. Součástí knihy jsou příklady, náměty na pokusy a hry, stručné metodické listy apod.
Keywords: Micro Bit (minipočítače); minipočítače; programování; elektronika; Micro Bit (minicomputers); minicomputers; programming; electronics; příručky; handbooks and manuals