Kleptokracie : jak špinavé peníze ovládají svět - Burgis, Tom (Jota, 2023)
Investigativní novinář v pečlivě zpracovaném díle literatury faktu odhaluje globální kleptokracii a ukazuje, jak korumpuje svět kolem nás.
Keywords: 21. století; 2008-2020; světová ekonomika -- 21. století; politika -- 21. století; banky -- 21. století; korupce -- 21. století; praní špinavých peněz -- 21. století; world economics -- 21st century; politics -- 21st century; banks -- 21st century; corrupt practices -- 21st century; money laundering -- 21st century; kleptokracie; literatura faktu; non-fiction