Covid-19: velký reset - Schwab, Klaus, 1938-; Malleret, Thierry, 1961- (Riva Publishing, 2021)
Autoři se v knize zamýšlejí nad tím, jak se v důsledku pandemie covidu-19 promění svět v různých oblastech. Zaměřují se jak na makrokategorie (ekonomika, společnost, geopolitika, oblast životního prostředí, technologie), tak na dopady do konkrétních odvětví a firem. Nechybí ani část, která zkoumá, jak se pandemie podepíše na jednotlivcích.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: 21. století; Covid-19; pandemie -- 21. století; pandemie -- ekonomické aspekty -- 21. století; pandemie -- sociální aspekty -- 21. století; pandemie -- environmentální aspekty -- 21. století; pandemie -- psychologické aspekty -- 21. století; globální změny -- 21. století; ekonomická transformace -- 21. století; Covid-19 (disease); pandemy -- 21st century; pandemy -- economic aspects -- 21st century; pandemy -- social aspects -- 21st century; pandemy -- environmental aspects -- 21st century; pandemy -- psychological aspects -- 21st century; global changes -- 21st century; economic transformation -- 21st century; pojednání; eseje; essays