Školský management : konceptualizace a klíčové oblasti oboru - Veteška, Jaroslav, 1973-; Svobodová, Zuzana, 1977-; Tureckiová, Michaela (Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova, 2022)
Přehled jednotlivých stěžejních oblastí školského magementu, a to jak jeho specifik jako dílčího procesu obecného managementu, tak také v kontextu řízení pedagogického procesu a vedení lidí ve školském prostředí.
Keywords: management školy; personální management; school management; personnel management; učební texty; educational texts