Sociální práce se seniory žijící s demencí - Stárek, Lukáš (Educa Service, 2022)
Publikace přináší odborné poznatky k tématu demence v kontextu sociální práce se seniory, kteří žijí s demencí.
Keywords: sociální práce; péče o seniory; demence; kvalita života; interpersonální komunikace; dotazníkové šetření -- Česko; social work; older people's care; dementia; quality of life; interpersonal communication; questionnaire survey -- Czechia; monografie; monographs