Analýza britské hospodářské politiky v letech 1945-1951 - Švejdová, Jana (VŠE, nakladatelství Oeconomica, 2023)
Kapitoly rozebírají vývoj britské ekonomiky, sociální a zahraniční politiky v období vlády labouristů během let 1945-1951.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Na obálce nad názvem: Národohospodářská fakulta VŠE
Keywords: 1945-1951; 20. století; hospodářská politika -- Velká Británie -- 20. století; sociální politika -- Velká Británie -- 20. století; zahraniční politika -- Velká Británie -- 20. století; economic policy -- Great Britain -- 20th century; social policy -- Great Britain -- 20th century; foreign policy -- Great Britain -- 20th century; Velká Británie -- hospodářské poměry -- 20. století; Velká Británie -- sociální poměry -- 20. století; Velká Británie -- zahraniční vztahy -- 20. století; Great Britain -- economic conditions -- 20th century; Great Britain -- social conditions -- 20th century; Great Britain -- foreign relations -- 20th century; monografie; monographs