Analýza britské hospodářské politiky v letech 1945-1951 - Švejdová, Jana (VŠE, nakladatelství Oeconomica, 2023)
Kapitoly rozebírají vývoj britské ekonomiky, sociální a zahraniční politiky v období vlády labouristů během let 1945-1951.