Kronika moderní architektury Gottwaldova - Staša, Eduard, 1912-1998 (Svaz českých architektů, 1985)
Publikace se věnoje historii zlínské architektury od počátku 20. století do osmdesátých let.
Separátní výtisk ze sborníku Gottwaldovsko od munilosti k současnosti '84
Obsahuje černobílé fotografie
Keywords: 20. století; dějiny architektury; moderní architektura; funkcionalismus (architektura); Zlín (Česko); Zlín (Česko : oblast); Zlínský kraj (Česko : 2000-); Česko; zlínský funkcionalismus -- zlínská architektura -- zlínští architekti -- zlínské osobnosti -- osobnosti regionu Zlínský kraj; přehledy