Pro kreativní a udržitelný marketingový management - Foret, Miroslav, 1946-; Turnerová, Lenka, 1957- (Vysoká škola kreativní komunikace, 2023)
Základní charakteristika, etické aspekty a metody nového druhu marketingového managementu.