Ošetřovatelství 2. ročník : pro střední zdravotnické školy - Číková, Zuzana; Váňová, Jana; Cahová, Martina; Čermáková, Helena; Lambova, Iva; Neumanová, Lenka; Soudková, Jana; Kyseláková, Kristýna; Toufarová, Jana (Grada Publishing, 2023)
Středoškolská učebnice je určena studentům zdravotnických oborů a pracovníkům vykonávající činnost jako nelékařský zdravotnický pracovník.
Keywords: ošetřovatelství; nursing; učebnice středních škol; textbooks (secondary)