Psychologie komunikace - Boukalová, Hedvika, 1979-; Cerha, Ondřej, 1987-; Sedláček, Mojmír, 1988-; Šírová, Eva, 1971- (Grada, 2023)
Kniha věnovaná oblasti psychologie komunikace podává přehled vybraných pojmů, konceptů a základního dělení oboru. https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788027113880
Keywords: komunikace (sdělování); nonverbální komunikace; verbální komunikace; komunikační dovednosti; interpersonální komunikace; persuaze; mediální komunikace; interkulturní komunikace; human communication; nonverbal communication; verbal communication; communication skills; interpersonal communication; persuasion; communication in mass media; intercultural communication; kolektivní monografie; collective monographs