Manažer jako druhé řemeslo : manuál pro vedoucí oddělení, týmů, směn, team leadery a mistry. Část 1, - Jílek, Dušan, 1969- (Powerprint s.r.o., 2023)
Příručka radí, jak úspěšně vyřešit problémy, které tvoří každodenní součást manažerské práce (vedení porad, asertivní jednání s lidmi, řešení konfliktních situací na pracovišti atd.).
Keywords: management; manažerské dovednosti; manažerská komunikace; řídící práce; management skills; communication in management; leadership; příručky; handbooks and manuals