Umění být zdráv - Vojáček, Jan, 1981- (CPress, 2022)
Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny se ve své knize zabývá problematikou stresu, chronických a autoimunitních onemocnění a vysvětluje, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.
Keywords: péče o zdraví; zdravý životní styl; mysl a tělo; psychosomatika; autoterapie; health care; healthy lifestyle; mind and body; psychosomatics; autotherapy; populárně-naučné publikace; rozhovory; popular works; interviews