Ústava v kontextu společenských změn : (k 30. výročí jejího přijetí) - Kudrna, Jan, 1976 únor 12.- (Wolters Kluwer, 2022)
Příspěvky sborníku hodnotí dosavadní úlohu, silné stránky i nedostatky Ústavy České republiky.
Keywords: Česko. -- Ústava České republiky (1993); 20.-21. století; 1993-2022; ústava -- Česko -- 20.-21. století; ústavní právo -- Česko -- 20.-21. století; ústavní dějiny -- Česko -- 20.-21. století; constitution -- Czechia -- 20th-21st centuries; constitutional law -- Czechia -- 20th-21st centuries; constitutional history -- Czechia -- 20th-21st centuries; kolektivní monografie; collective monographs